Веб-камера з Трафальгарської площі

Перекладач Google

понеділок, 15 лютого 2016 р.

10 секретів Лінгва Хакера - як зробити іноземну мову рідною

1. Знайдіть вашу пристрасть / хобі, про яке ви будете готові говорити годинами. Читайте / слухайте / дивіться матеріали на цю тему на іноземній мові - тоді вивчення буде в задоволення!
2. Говоріть, говоріть з самої першої фрази! Знайдіть людину, закохану в іноземну мову! Причому вам не потрібен носій, часто носій досить холодний до своєї мови. Знайдіть однодумця. Як? Просто! Скайп, Фейсбук, контакт, форуми! Знайдіть і спілкуйтеся.
3. Будьте креативні! Грайте зі словами в думках, намагайтеся перекласти все те, що навколо вас! Ви здивуєтеся, що ховається за назвами компаній, продуктів і рекламних слоганів.
4. Використовуйте уяву! Саме уява допоможе вам закріпити ваш словниковий запас. Чим яскравіше ваші емоції по відношенню до слів і виразів, тим краще вони у вас закріпляться. Складайте яскраві історії з новими виразами.
5. Пишіть! Від творів до ваших власних рутинних справ. Заведіть щоденник і пишіть туди все на іноземній мові. У вас активізується візуальна і емоційна пам'ять.
6. Спробуйте складати вірші. Шукайте риму! Так ви поповните свій словниковий запас і краще запам'ятаєте ті ж неправильні дієслова в англійській!
7. Працюйте з фразами в єдиному контексті, будь то тема сім'ї або роботи, покупок або туризму - вам легше буде зв'язати їх воєдино. Зверніть особливу увагу на ідіоми і фрази, що зустрічаються тільки в цій мові
8. Налаштуйтеся психологічно до обіймів неосяжного - відкриття для себе нової планети - вивчення всесвіту заново, з іншої точки зору, і не чиніть опір цьому!
9. Захопися чимось, пов'язаним з культурою іноземної мови. Будь то капоейра, фламенко, танго, кулінарія, історія, айкідо, чайна церемонія ... При контакті з цією діяльністю ви відчуєте нові аспекти культури,
10. Спостерігайте за носіями, за їх манерою говорити, за їх жестами, ходою, поглядом, реакцією в різних ситуаціях ... І копіюйте! Уявіть, що ви актор в театрі, а спілкування іноземною мовою - це ваша сцена. Грайте, поки нові звички не стануть для вас такими ж природними, як рідні! Не хвилюйтеся, ви не втратите себе, навпаки, з вивченням чужих звичаїв, ви глибше пізнаєте свої.

Немає коментарів:

Дописати коментар